Já conheces o eBook que o Palco Principal está a oferecer? Descarrega-o aqui!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ASUS Laptop Accu C22-UX31

 

Na de kleinere E470 ons helemaal overtuigd, hebben we nu Lenovo ThinkPad E570 als een 15,6-inch Kaby Lake pionier in de test. Onze diepgaande rapport onthult of het grotere model uit de E line-up is net zo overtuigend.
Nieuw jaar, nieuwe ThinkPads. Het is bijna traditie dat de betaalbare ThinkPads uit de E lineup (voorheen ThinkPad Edge) eerst worden gelanceerd op de markt. Ze waren al aangekondigd in de herfst van vorig jaar, terwijl de duurdere ThinkPad T / X / L lineup kort gevolgd voordat de CES. Daarom is de ThinkPad E470 kwam onlangs naar ons als de eerste Kaby Lake ThinkPad voor testdoeleinden, en nu volgt de grotere E570.

De E570 is de directe opvolger van de E560 en is de eerste grotere actualisering van de ThinkPad E500-serie, omdat de ThinkPad E550 . De ThinkPad E line-up is het instapmodel serie in de ThinkPad bereik. De lage prijs is in de eerste plaats aan te trekken kleine bedrijven, particuliere gebruikers en studenten. Het feit dat de review-exemplaar is een speciale editie die wordt in prijs verlaagd voor studenten past bij deze.

Als gevolg van de geïnstalleerde GeForce GTX 950M , zal de review-exemplaar worden aangemerkt als een multimedia laptop, hoewel de ThinkPad lineup traditioneel behoort tot de kantorensector. Daarom is het ook logisch beoordeling monsters vergelijken van beide categorieën. Een directe concurrent van het kantoor sector zou zijn, bijvoorbeeld HP ProBook 450 G4 . Dell heeft zijn Latitude 3000-serie die rechtstreeks concurreert met de ThinkPad E-opstelling. Echter, we moeten tevreden zijn met de Skylake-gebaseerde Latitude 3570 ; een Kaby Lake opvolger is nog niet bekend gemaakt. Acer Aspire E5-575G en Lenovo IdeaPad 510-IKB zou zijn geschikt vergelijking apparaten uit de multimedia sector.
De ThinkPads komen in een liefde of te laten ontwerpen - het is een klassieker in ieder geval. Black zo ver als het oog nog steeds kan zien definieert de huidige ThinkPad design. Lenovo was en is ondernemend met kleuren: De vorige generatie E verkrijgbaar in 'Graphite Black ", een lichtere zwarte kap was. Eerdere generaties van de Edge lineup waren zelfs verkocht met rode of blauwe vertoning deksels. Lenovo doet een beetje experimenteren met de E570, maar niet met onze review-exemplaar. De apparaten die Lenovo biedt normale klanten op haar website hebben allemaal een zilveren polssteun. Anders, de E570 volgt de designlijn van de voormalige Edge E-modellen, wat betekent dat het hoeken in plaats van de klassieke ThinkPad doosvorm heeft afgerond. Accu Asus A32-K72 .

De gehele behuizing is gemaakt van kunststof zoals kenmerkend is voor een goedkope laptop. De basiseenheid, beeldscherm en polssteun zijn gemaakt van een geruwd kunststof zonder een speciale afwerking; de koper van mening dat het apparaat detailhandel tegen een lage prijs. plastic bezel van het scherm brengt een iets hogere kwaliteit materiaal indruk dankzij de buitenkant coating. Het deksel voelt fluweelzacht in de handen.

Echter, deze "zachte" indruk geldt niet alleen voor het gevoel, maar helaas ook de stabiliteit. De dunne deksel kan niet erg succesvol trotseren onze draaien pogingen. De basiseenheid is iets stabieler, maar niet zeer stijf, niet. Het er beter uitziet wanneer pinpoint druk wordt uitgeoefend op de pols rusten; zij nergens deuk en het toetsenbord is ook zeer stijf. In ruil daarvoor wordt de druk op het display deksel bijna onmiddellijk doorgegeven aan het scherm.

Helaas, de E570's build is niet absoluut onberispelijk. De overgang op het schermcover, dat wil zeggen tussen de rug en beeldscherm van het deksel, is een probleem, omdat de rug steekt marginaal en leidt tot een tastbare rand dat is ook een beetje scherp op sommige plaatsen. Manufacturing is niet zo kieskeurig gecontroleerd als in de kleinere E470 die geen zwakke plekken in te bouwen heeft te presenteren.

De scharnieren zijn ook een downgrade in vergelijking met andere ThinkPads. De zilveren plastic bekleding maak niet dezelfde hoge kwaliteit indruk als het metaal covers in duurdere modellen. Bovendien, de scharnieren ThinkPad-ongewoon staan ​​alleen opening tot 130 °. Ten minste de scharnieren een vrij goede greep op het deksel; het rockt slechts marginaal in onvaste omgevingen.
Alle laptops in de vergelijking zijn vergelijkbaar in grootte en gewicht. Alleen de ProBook 450 G4 opvalt - zijn gewicht van 2 kg maakt het de lichtste apparaat in de vergelijking en ongeveer 300 gram lichter dan de E570. In vergelijking met de vroegere E560 , de ThinkPad E570 is iets dunner en lichter, maar ook iets groter.
De E570 is een goed voorbeeld van hoe het niet moet interfaces te positioneren. Alle interfaces zijn aan de voorkant aan de rechter- en linkerzijde. Zo zal de muis gebruikers problemen hebben als er iets verbinden, ongeacht of ze gelijk hebben of linkshandig. Lenovo installeert drie USB type-A-poorten, waarvan er twee USB 3.0-poorten. Ze zijn heel dicht bij elkaar aan de linkerkant, waardoor het moeilijk om meerdere USB-aansluiting 3.0-randapparatuur. De gebruiker zal moeten tevreden zijn met USB 2.0-snelheid bij het ontduiken naar links. Accu Asus C22-UX31 .

Externe monitoren kunnen worden aangesloten via VGA en HDMI. De herziening monster niet bieden DisplayPort, wat betekent dat 4K beeldschermen gebruikt kunnen worden op een maximum van 30 Hz. Echter, E570 modellen met DisplayPort bestaan: Bij het selecteren van de Core i5-7200U tijdens het bestelproces, het apparaat dan komt naar verluidt met een USB type-C-poort, die onze review steekproef niet heeft, en DisplayPort-ondersteuning.
De E570 heeft slechts een middelmatige baan in de SD-kaart benchmark die we uitvoeren met een Toshiba Exceria Pro SDXC 64 GB UHS-II verwijzing geheugenkaart. Het is ongeveer op gelijke voet met HP's rivaal, maar verre van zeer snelle SD-kaartlezers, bijvoorbeeld, in Dell XPS 13 . Echter, de SD-kaartlezer in de Dell Latitude 3570 is veel trager.
De Atheros QCA6174 dat Lenovo roept ook op Qualcomm 344A-AC is een 2x2 AC Wi-Fi-kaart met geïntegreerde Bluetooth 4.2. Lenovo biedt twee andere Wi-Fi-modules naast deze Wi-Fi-kaart: Intel's 8265AC als een andere 2x2-kaart en Qualcomm 435-AC. De laatste is een goedkoper 1X1 kaart. De koper moet ervoor zorgen dat een 2x2-kaart is geïnstalleerd bij de aanschaf van het apparaat. De beste keuze is waarschijnlijk Intel's kaart. De Qualcomm / Atheros 2x2 kaart heeft ook een relatief goede baan, dat wel. Onregelmatigheden werden niet waargenomen in het dagelijks gebruik, en het had een duidelijke voorsprong op de Qualcomm / Atheros 1x1 kaart in Acer Spin 5 . In aanvulling op de Wi-Fi module, is een Gigabit Ethernet-poort die betrouwbaar functioneert ook geïnstalleerd.

De typische setup voor laptops is te vinden in webcam en microfoons: De webcam is inferieur en de microfoons zijn bevredigend. Foto's van de webcam zijn wazig en laag contrast; de microfoons op te nemen stem luid en duidelijk.
Omdat het een apparaat dat ook gericht is op bedrijven, maar met meer nadruk op de particuliere gebruikers, de E570 wordt geleverd met een aantal beveiligingsfuncties. Onze review-exemplaar sport een Kensington-slot, TPM, BIOS wachtwoorden en CompuTrace ondersteuning. De E570 naar verluidt bestaat ook met een optionele vingerafdrukscanner, maar dit was niet aanwezig in onze review-exemplaar. Kopers hebben om te kiezen voor een van de duurdere ThinkPad opstellingen voor functies, zoals een SmartCard-lezer of infrarood camera.
Lenovo bevat geen accessoires. Aangezien het apparaat beschikt niet over USB Type-C of een speciale, mechanische docking port, afgezien van USB 3.0 dokken, zoals geen enkele fabrikant-specifieke docks deze , bestaan. Modellen met een USB type-C-poorten kunnen gebruik maken van de onlangs aangekondigde maken Lenovo USB Type C-docking station dat ook laadt de laptop. Accu Asus C23-UX21 .
Omdat het een traditionele laptop, de E570 verschilt van veel moderne ultrabooks in termen van onderhoudbaarheid. Terwijl de gehele bodemplaat heeft vaak te worden verwijderd voor toegang tot de componenten in de laatste, de E570 heeft een onderhoud luik dat is heel makkelijk te verwijderen nadat twee schroeven los te laten. Dit maakt het mogelijk de toegang tot de 2,5-inch harde schijf (een dummy werd in de sleuf in ons model), het werkgeheugen, de 2280M M.2 SSD, en de Wi-Fi module. Het enige nadeel op het onderwerp van onderhoudbaarheid: De ventilator is niet zo eenvoudig te bereiken; het systeem nog verder voor worden gedemonteerd. Het koelsysteem blijft ontoegankelijk, zelfs na het nemen van de makkelijk te toetsenbord te verwijderen. Het uitgebreide E570 Hardware Maintenance Manual moet worden geraadpleegd voor deze onderneming.

 
 

Comentários a este post

Entra com os teus dados para comentares! Ainda não estás registado no Palco Principal? Regista-te aqui!
O teu comentário é importante. Deixa aqui a tua opinião!